Πχ 205/55/16 ή Pirelli P7

Κερδίστε έως 2.400 Shell πόντους

Η Pirelli σε συνεργασία με τα καταστήματα Driver και το Shell Smart Club συνεχίζουν να σας ανταμείβουν για την εμπιστοσύνη στα πρoϊόντα τους, δίνοντάς σας την επιλογή να κερδίσετε πόντους Smart Club ή να εξαργυρώσετε πόντους Smart Club κερδίζοντας έκπτωση στα ελαστικά Pirelli. 

Κερδίστε Smart Πόντους 
Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Driver, επιλέξτε την τετράδα ελαστικών Pirelli που ταιριάζει στο δικό σας αυτοκίνητο και γεμίστε την κάρτα σας με Smart πόντους:

  • Mε αγορά ελαστικών Pirelli διαμέτρου 13''-14'' κερδίζετε 600 smart πόντους
  • Mε αγορά ελαστικών Pirelli διαμέτρου 15''-16'' κερδίζετε 1.200 smart πόντους
  • Mε αγορά ελαστικών Pirelli διαμέτρου 17'' και πάνω κερδίζετε 2.400 smart πόντουςΚερδίστε €30 έκπτωση για την αγορά ελαστικών Pirelli 

Εξαργυρώστε 2.900 Smart πόντους στα πρατήρια που έχουν σήματα Shell και χρησιμοποιήστε την απόδειξη ως εκπτωτικό κουπόνι αξίας €30 για την αγορά4 ελαστικών Pirelli από τα καταστήματα Driver.

Η προσφορά δεν ισχύει για ελαστικά φορτηγών και λεωφορείων. Για κάθε αγορά 4 ελαστικών μπορείτε να επιλέξετε ή να κάνετε χρήση του εκπτωτικού κουπονιού ή να κάνετε συλλογή πόντων Smart Club. Η προσφορά ισχύει ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη προσφορά των καταστημάτων Driver ή της Pirelli.